Byte & Retur

Du har alltid 14 dagars ångerrätt och 14 dagars bytesrätt från att du mottagit din vara. Givetvis förutsatt att varan inte är använd och returneras till oss i originalskick. Kontakta oss på [email protected] eller på telefon 031-7904300 så hjälper vi dig. När vi har fått in din retur bekräftar vi detta genom att skicka ett mail till dig.

KAN JAG RETURNERA MIN VARA OCH FÅ PENGARNA TILLBAKS ELLER BYTA TILL EN ANNAN PRODUKT?
Hos oss har du alltid möjlighet att beställa hem din vara och prova den i lugn och ro. Skulle du vara missnöjd har du alltid 14 ångerrätt och 14 dagars bytesrätt. Maila oss på [email protected] så hjälper vi till med returen eller återbetalningen.

JAG VILL REKLAMERA EN VARA
Gör en reklamation så fort du upptäcker en defekt på din vara, då kan vi så fort som möjligt åtgärda detta. Kontakta oss på [email protected] eller på telefon 031-7904300 så hjälper vi dig.

När reklamationen är godkänd av oss återbetalar vi dig. Återbetalningen sker inom en till två veckor. Vi skickar även då ett mail som bekräftar detta.

Läs mer om återbetalning här.

HUR GÖR JAG ETT BYTE?
Det går bra att byta din vara mot en annan. Kontakta oss på [email protected] eller på telefon 031-7904300 så hjälper vi dig.

När man gör ett byte/reklamation med betalsätt Klarna faktura kommer det alltid en ny faktura till den nya varan fast utan fakturaavgift. Om den tidigare fakturan redan är betald kommer Klarna kontakta dig via mail gällande en återbetalning av den. Du måste alltså betala den nya fakturan.

När man gör ett byte till en dyrare vara och betalningen skett på kort/ direktbetalning till Klarna kommer den ursprungliga summan att återbetalas och summan på den nya varan kommer att dras från ditt kort på nytt. 

Hör av dig till oss på [email protected] eller på telefon 031-7904300 om du vill ha hjälp med din retur.